Sunday, December 12, 2010

Dah Berjaya Tukar Banner Belog Akhirnya

Yeah Yeah! akhirnya saye berjaya juga untuk tukar banner blogspot. daripada yg kuno kepada muka saya (bajet gamba muka sendiri tak kuno ke) dulu2 kalo penah tgok belog aku, aku letak banner gamba tanah liat aku main2 wat gamba seekor kucing dan seorang budak kecil. betul2 tidak matang dan langsung tak menggambar kn aku yg dah matang ni :p


banner 1
nak guna yang ni awal2. tapi tak jadi la pulak. sebab rase mcm skema ade frame2 putih.


banner 2
akhirnya guna yang ni. baru nampak cam elegan gitu. hitam kan macho.

Aku berasa gembira seketika kerana aku dapat wat banner baru sendiri, walaupun pada hakikatnya cikai tapi tak apa la, yang penting aku gembira.

Dan lagi satu aku berjaya tukar layout. Dulu2 layout aku guna betul2 classic gila. dan akhirnya aku tukar layout jadi gamba lipstik comel. come sokmo. aku tukar layout lipstick sbb aku memang peminat lipstick yang TEGAR. Haaa. gerun tak? ni kalo aku campur darab tolak bahagi nak dekat 12 lipstick aku. u all nak beli tak? i bagi diskaun :p

Kalo nak cari blogger template come2 sokmo, meh click sini.

6 comments:

NORFA'EIZEN said...

sy follow kamu...

http://norfaeizenabdulrahimneyu.blogspot.com/

=)

aNn~ said...

babe, function nose up clipper 2 as what? nway,nice blog! =)

aqilah mohd ali said...

drop here.. ~ngee..
follow + BW
do back to me? tq dear..

Cik Suheela said...

NORFA'EIZEN: i dah follow u :)

Cik Suheela said...

aNn~: untuk mancungkan hidung hehe..try lah :)

Cik Suheela said...

aqilah mohd ali: done dear :)