Friday, December 24, 2010

Aku tahu lah nama aku macam nama india

I duk godeh2 blog I tadi. Tup2, I tgok ada pengunjung dari seberang. Mungkin dia ingat I ni besfren dia kot. Tahu lah ejaan nama I memang unik habessss.


tu dia pengunjung dari selam, india. wah3x.

klik gambar untuk blue hippo.

Tu je nak cakap. Daaaa! Jumpa lagi esok. Sayang u all yang sudi follow blog i yang tak seberapa ni. Mesti mencurah curah air mata korang nak tekan butang "follow" kan. Heeee luv u all *hugs*

10 comments:

NieyaVanilla said...

hak2..igtkan ape lah td..

Cik Suheela said...

heeee ;p

jinkamen said...

salam..
oklah tu ada bespren di luar negara:)

zaira said...

salem lah.
bukan selam... hehehehe..

anyway, saya dari Bangalore!

kay yea said...

folo u dpt hug ker? :S
HAHA~~

Cik Suheela said...

jinkamen: bukan besfren la wakakakaka :p

Cik Suheela said...

zaira: wahhh yeke? u blaja sana ke?

Cik Suheela said...

kay yea: wkakaka. followers pompuan je :p

Cik Yan said...

ela..bila balik shah alam??

Cik Suheela said...

awat hang tanya kat sini??hahaha
balik 31hb dgn family kte.
yan balik 1hb kan??nak dok ne nih??huhu