Sunday, December 26, 2010

3 ways to wear YOU contest

Ok, macam tamak nak masuk dua contest sekali dalam satu masa. Comel gila belog penganjur contest ni. Kalau u masuk je blog dy, terus nak join contest sebab orangnya comel hee :)


Contest ni dianjurkan oleh cik fya. Sesape nak join, meh la. Lagi ramai lagi baikkkk.



 Ni banner dia. Kan i dah kata. Owner dia comel gila. I terus tertarik nak masok contest ni.

klik gamba untuk blue hippo
Ok, segan gila nak tunjuk gamba i yang burok ni T_T
Lepastu pegang buku CAT CARE. Tahu lah peminat kucing yang tegar.

  • Ok i mempertaruhkan t-shirt leapord i yang paling i GEMARI GILA. Nampak garang & ganas. Aummm!
  • Gambar First: I pakai t-shirt leapord dengan cardigan pendek berwarna kuning. Actually, t-shirt leapord I ni labuh & takde lengan. Di ulangi takde lengan. Jadi wajar lah i pakai cardigan. I match kan dengan cardigan kuning, so nampak naik lagi seri muka. Lagipon, i memang suka kuning :)
  • Gambar Second: I pakai t-shirt leapord dengan cardigan hitam yang labuh. I rasa xnaik seri klw wear camtu je, jadi i wear sekali dgn tali pinggang besar kaler cokelet & pakai tudung kaler biru. Handbag mesti warna biru jugak sebab nak matchkan dengan tudung :)
  • Gambar Third: I pakai t-shirt leapord dengan pashmina. Gaya ala-ala datin gitu. Pashmina tu kaler kelabu, jadi tudung mesti kaler kelabu lah heeee :)
  • Trend faveret i terkini ialah t-shirt labuh tanpa lengan. Sebab dengan satu tshirt labuh tanpa lengan, I boleh matchkan dengan macam2 jenis benda termasuklah cardigan, belt, inner pelbagai warna, jaket kulit & macam2 lagilah. Betul tak? :)
Sekarang i nak tag sorang kawan i. Mari kita lihat siapa yang kena!

Jom ramai-ramai masuk contest ni! :D

13 comments:

eesyaheera said...

babr, gambar bagi besar sikit. kecik sangat tu :)

Cik Suheela said...

nak besar kan tapiiiiii.....tak cukup space kat belog i ni huhuhuhu

ayulunera said...

waahhh.....ayu pon suke corak leopard nih.......grrr....stylish..gud luck dear....

fya zainal said...

whoooaaa thanx cik suheela sebab join contest fya

btw; i luv the leopard shirt ^^

Bella Ayub said...

eh sayang..kalau u tangkap gambar ni berdiri lagi nampak superbb lah..gudluck tau :)

Salwa Ismail said...

siyes leopard shirt tu cun! ske jgk.hehe..

gud luck dear..kamoo cute..:)

gadisemasa said...

cik ela..i tade style la..
xbape pandai.ayoo..
i rase i takleh join kontes ni.
awal2 lg t i tersingkir.hehe
thenx anyway tag i dear..
i hope n i doakan u mng oke.
:))

Cik Suheela said...

ayulunera: taste kita sama heeee ;)

Cik Suheela said...

fya zainal: sama2 kasih fya. u somelllll :)

Cik Suheela said...

Bella Ayub: thank u dear :)

Cik Suheela said...

Salwa Ismail: tq yanggg. u lagi kiuttt :)

Cik Suheela said...

gadisemasa: hishhh u ni. i tgok u stylo mylo lah i tag u :) thank u dear :D

sue. said...

dear,

u mesti menang tau..*jeles jap*

<3,
sue