Thursday, March 4, 2010

Paranormal activity

Semalam aku ade mention kate nak tgk cite paranormal, omputeh punye..owg kate true story..cite yg aku tgk tu bkn lakonan, mmg video dr si mati..citenye camni, si bf rakam si gf tgh tdo selama beberape hari utk tahu punca kenape la si gf ni asek kena kacaw je..mule2 takde ape2 sgt, lame2 si hantu makin mengganas, kcw smpai rasuk2 dlm bdn perempuan tu smpai si perempuan ni tak sedar yg dy da bunuh si lelaki ni..fuhh, berdarah bdn dy, seram aku tgk..

Kau tahu, mlm td aku dlm 5 ke 6 kali tersedar asik teringt time perempuan tu bunuh pakwe dy je..time dy bwk pisau tu..seram gile..aku igt aku je yg berpikiran camtu, ghupenye rumet aku si sarah pon xdpt tido, haha! kalau aku tahu, aku terus bkk lampu ajak dy berborak je..

Pastu aku pon mngadu la kat membe aku si liza, mase otw balik jb pgi td, aku ckp aku xdpt tdo mlm td sbb asik terigt2 cite tu je..rupenye, dyowang yg tgk cite tu skali dgn aku da search kat internet..cite tu sbnrnye lakonan sahaje..aku boleh mati2 igt dr kamera si mati sbb setiap kali dy rakam mmg passing2 je kamera tu..klw tak si perempuan tu rakam, laki tu plak rakam..then, nak tido dy letak je kamera tu statik kat dlm bilik dyowg..

Kalaw aku tahu lakonan semula, takde la aku smpai tak tido nyenyak mlm td..haihh T_T

ni after si perempuan tikam lelaki tu..
dy naik atas, terduduk kat situ selama 24jam..
kalaw aku tahu lakonan
takde aku pk sgt bnda ni mlm td T_T

2 comments:

anan said...

saya suka tengok pompuan tikam laki.

Cik Suheela said...

hang gila apa???