Thursday, March 11, 2010

Susah betul nak improve diri!

Aku pnye azam baru taknak bergosip..itu mmg the 1st la..pastu nak diet trunkan 3kg..yg 1st tu pnye lah susah nak capai..aku dah tulis kat whiteboard pon tp tak blh nk laksana kn..pesal ah??

Awl2 sem6 dlu aku cube taknak ngutuk org..tup2 nak msk bln 3 ni..stat blik dah..asal tak puas hati ngn org je, mule lah nk bercerita ngn rumet aku..

Antare yg aku cite, psl kakak kls Corporate Governance aku tu..aku baru kenal ngn dy tak smpai sejam..tp mulut dy blh tahan laser..dy tnye aku mcm mane nk jwb 1 soklan ni..aku pon ckp lah, tak berapa nk hengat la kak..terus dy ckp, 'tu lah kau, ckgu aja, kau berangan' what??!! aku dah tak tahu nk ckp ape..seb bek muke ni mmg murah dgn senyuman kan..terus je senyum kambing..pastu terus toleh tempat len..setahu aku, aku pnh nmpk dy sekali je msk klas Corporate Governance tu..pastu tak nmpk dah..alasan dy, 'akak pregnant'..aku baru kenal dy tak smpai 1jam, dah laser gituh ngn aku..aduih..

Balik je kls, aku tak tahan terus citer kan hal ni pd sarah..aku bkn nk ngate dy..tp geram sgt la weh..gua kesian dgn dy, gua kwn r dgn dy..tup2 dy laser ngn gua..mls gua nk kwn ngn lu la pasni..

Wlupon cpt terase hati tp aku ttp blh control..aku tak suke masam2 dpn org even klw aku marah skali pon..aku suke senyum..klw aku marah pon aku masih blh senyum..hebat tak?? :p


walaupun senyum sesumbang ini

4 comments:

Miss Yan said...

Len kali sound dia balik ela..

" kalo sebab pregnant ko tak datang, bek benti blaja tros.. Dok umah je jaga makan minom laki ko tuh"

Miss Yan said...

Len kali sound dia balik ela..

" kalo sebab pregnant ko tak datang, bek benti blaja tros.. Dok umah je jaga makan minom laki ko tuh"

Anonymous said...

eh betol ckp cik yan tu....mana satu kakak tu bg tau kitorang biar kitorang sound dia balik....huhu geram ni....

~teha

Cik Suheela said...

huhu kite pon geram..
pasni xnk bg dy dok sblh lg..ceh!