Sunday, March 14, 2010

Macam-macam produk sekarang ni

Macam2 produk kecantikan ade kat pasaran skrg kan??sekarang ni produk yang pling hot 'eumora'..penah dgr tak??mesti pnh kan..ckp psl eumora mmg byk dah terbukti keberkesanan nye..dimana anda tidak perlu lg mekap slps menggunakannya sbb muka anda dah nmpk putih berseri wlupun tak pkai secalit mekap pun di muka..menarik kan..


ni dia eumora
satu peket putih tu harge dy dlm rm75-rm80
klw ade yg jual lebih mahal toksah beli

Ramai dah kwn2 aku yg dah pakai produk ni..siap jdi dealer lg..pastu ketuk2 pintu bilik nak bg penerangan (nak suh beli lah tu) byk fungsi dy..antara nye utk hilangkan jerawat yg bertepek tepek di muka anda, utk ilangkan black & white head, utk ilangkan eyebag, utk lebatkan rambut, utk ilangkan parut, utk ilangkan daki kat ketiak, utk ilangkan itam2 kat kelengkang, utk merahkan bibir, menegangkan kulit, ilangkan selulit dan sebagainye..klu nak list kat sini smpai esk pn tak abes..

Bila ramai kwn2 pkai, timbul rasa ingin mencuba jgk kat diri ini..tp blh kopak lah klw gitu hargenye T_T

Pkai eumora ni ade syarat2 nye..klw nak kesan yg cepat..jgn pkai produk cmpur2..pkai eumora je..gune sabun dy tu..sabun dy tu da lengkap kesemuanya..tak perlu lg toner dan pelembap..lg satu nak kua takyah mekap dah..kalau tak nnti lmbat kesannye..

Dari sem dua kat matrik dulu aku mmg pkai produk natasya..smpai la skrg ni..tp org kata produk tu ade byk bahan kimia..aku rase aku nak kena stop jgk pkai natasya ni satu hari nnti..klw tak makin menipis lah kulit muke aku nnti T_T


ni lah produk yg aku setia pkai selama 2thun lebih
(tak boleh blah upload gambar produk yg dipakai)

Mcm2 produk kan skrg ni..kita sbgai perempuan kena pndai pilih produk yg bersesuaian dgn kulit muka kita..klw tak alamatnya kulit muka blh jdi rosak sbb pkai produk yg tak sesuai dgn kulit muka..lepas ni ade tak sabun yang blh buat muke kita sntiasa nampak mcm mekap 24jam???

No comments: