Wednesday, February 17, 2010

Sebelum tido bebel dulu

Dah penat main game aku nak bebel siket..hmm aku jd pemalas duduk rumah, sbb ape??sbb rase mcm sume bnde akk aku blh buat...lpastu bgn tdo mkn, pastu tido blik lpstu bgn mkn..lps tu aktviti tmbhn main game kat laptop..

Esok aku cube nak rajen..kena stat wat hw, blaja..mid term test da nk dekat hoii..hari ahad ni aku nk blik s.alam balik..belaja belaja belaja smpai lebam mata..kalau tak pecaye cube tgk mate aku, lebam seh..pkai la krim ape pon xilang2..smpai ade kwn aku tegur, "eh ko pkai eyeshadow bwh mate ke??" kasihan..

meh r tgok lebam bwh mate aku..free je

Semalam aku mkn kuaci ijau gree tea..sedap gile..first time mkn kat uma cina depan..raye cina la katekan..nak meramahkan diri, kunun2 p la raye cine kat umah cine depan..aku melantak byk..smpai amoi tu tegur aku, slowly2 maaa..haaa amik kau..malu gile, rase mcm kebulur gile xmkn setahon..lpstu p jusco terus nak cari kuaci hijau tu..beli yg timbang, amik byk2..igt mahal upenye timbang2 harge kuaci tu sume rm2.20 je..d sbb kan aku blm kawin lg, jdi amoi tu bg aku angpaw..klua je gate uma dy, aku jenguk2 la sket bape dy bg..rm4 not bad lah..sbb dy bkn bg aku je, anak2 jiran2 aku yg lain pon dy bg jgk..

nak tayang rm4 aku dpt

Tetibe teringat kat hotdog yg faten wat utk bbq kat sg gabai ritu..sedap gile..lapanye..ok bye!

sila lihat betape truje nye aku mkn hotdog tu
smpai lgsg xpndg cameraman

No comments: