Friday, February 5, 2010

The moral of the story is

Mggu lpas ari sabtu, kawan saye si A(bukan nama sebenar) (kali ni ckp 'saye' kerane mood suda ok eheh) p time square..dy pnye smgt, kuakn duet smpai 3ratus, nak shopping la lebey kurang, tup2 otw p time square tu purse dy ilang..cian..terkapai dy kat citu..pnyeluk saku yg amik purse dy tu sng sbb hndbeg si A xberzip oke??saye tak ikut, si A ni pegi ngn adek dy je..kawan2 saye msti tahu sape y di mksdkan ini.. :p

Ksian..terkapai2 dy kat citu..si A ni pulak jenis lemah smgt..sdgkan hw byk pon dy nangis, ni kan purse ilang,huhu sori A, i ckp psl u disini hehe ;) dy pon xtahu nk ngadu kat sape..dy pon kol2 la si S(bukan nama sebenar) si S ni da lame ade hati ngn si A ni, tp si A xpnh nk layan..si S wat mcm2 utk si A ni..klw si A lapar tgh mlm buta, si S belikan..klw si A nk bli tiket, si A blikan..klw si A ni dlm ksedihan, si S ni tenangkan..blh kate yg si S ni sgt2 baik..mgikut pndpt kwn2 saye yg len pon, dorg kate, si S ni mmg baik hati..tp....si A ni xde hati pon dgn si S..alasan si A, msih trkng ex bf dy...

Jeng3..ya Allah, klw kau org nk tahu(haaa trus beraku kau) si ex bf dy jnis xsdr diri..tggalkan si A ni begitu shje, stlh mndpt awex baru yg baru sahaje dikenali wktu p kem gitu..lbih kurg cam freshy la gitu..wakkkk luuuu...haaa amik kau!! suke2 kau je blah tggal kan pmpuan bgitu sahaje stlh mmberi dy harapan palsu..tolong laaaa...si A ni, cket pnye cun la wa ckp lu..cantek..mix arab okeh, dy blah gituh je..xkenang budi..stlh si A ni wat smua pngorbanan utk ex dy, ex dy blah dgn selambenye..#$%*&#!! terok oke..buruk gile prangai kau..aku knl si A ni da lame..since aku sekola mngah, trmasok lah si ex dy ni..terok ok..bg alsan yg sgt2 tidak munasabah dgn mngungkit kisah2 lame yg pnh si A lakukan pd dy dlu..poyos..kpd lelaki2 d luar sane..tolonglah hargai ape yg anda ade skrg ni..nnti kau akan myesal stlh org tu tiade di sisi anda..wa bkn nk ckp ape, wa tahu laki ni ego, tp lu blh pk kot, lu nk ungkit2 kisah lame pastu mintak putus wtpe?? sbnrnye ckp jela da berubah hati..dan kpd perempuan2 d luar sane, jgn brharap sgt pd psngn anda..mmg ptt ade sdikit hrpn tu..tp jgn 100%..kang xjdi, meraung plak..pastu mule la nk wat bnde2 bodoh, kelar tangan la, lompat bgunan la..haiihh..

The moral of the story: jangan lupe zip beg..(tetibe)

No comments: